onsdag den 9. november 2011

ALLE de VIGTIGE informationer


PRIS PR. LOD
Hvis du gerne vil købe lodder - og det vil du da ! så koster hvert lod af 50 kr., som går ubeskåret til Hospitalsklovnene på Kolding Sygehus.
Du kan købe så mange lodder som du vil, jo flere du køber, jo større er dine chancer for at vinde en eller flere bunker, og jo mere hjælper du de syge børn der er indlagt på Kolding Sygehus.

KØB AF LODDER
Du skriver en kommentar herunder eller sender mig en mail: mia.soerensen@hotmail.com med det antal lodder du ønsker at købe. Hvert lod koster 50 kr. og går ubeskåret til Hospitalsklovnene på Kolding Sygehus.

Er du ikke blogger, kan du sagtens købe lodder alligevel, du skal blot vælge anonym når du skal kommentere - husk dog at skrive navn og e-mail, hvis ikke du er blogger, så jeg kan finde dig hvis du er en af de heldige vindere!!
BANKOVERFØRSEL
Pengene skal overføres direkte til Hospitalsklovne Kolding via bankoverførsel til deres konto i SparNord Bank Kolding: 9277 4568751650. Det er MEGET vigtigt, at du skriver MIA-(dit eget navn) på overførslen, så vi kan holde styr på hvem der har indbetalt, f.eks.:
MIA-Tina Hansen (så ved jeg Hospitalsklovnene Kolding, at det er en indbetaling lavet gennem min auktion og jeg ved hvem der har indbetalt af jer der deltager).

AUKTIONEN LUKKER DEN 12/12 kl. 12
Den 12. december kl. 12 lukker jeg for købsmulighederne, og der trækkes 5 vindere, så snart alles indbetalinger er gået ind.

Kig forbi min egen blog for andre informationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har allerede lagt en skøn kommentar - din er også hjerteligt velkommen!