Rød - bloggerne!

Bunken har en værdi af 1435 kr.
Laura Linder donerer den super fede Silver foxy-shirt, som har en værdi af 399 kr.

Mette donere en sløvpadde til en værdi af 100 kr.Om sløvpadden skriver Mette:
Sød og sjov figur kaldet sløvpadden. Inspireret af min datter Kaya. Sløvpadden er lavet af genbrugsgarn og nyt garn. Alt genbrugsgarn er vasket i parfumefrit vaskepulver.

Padden har syntetisk polyester fyld og indeholder små bjælder som giver en diskret lyd.Charlotte donerer en af hendes skønne veste efter eget valg i str. ½ til 6/7 år og værdien er mellem 200 og 240 kr.Eva donerer en hjelm i vårgrønt blød denim med ternet foer også bomuld. I nakken er der en vintage detalje med uld-broderi. Hjelmen har bindebånd og er i str. 48  (ca. str. 1 år). Og ja, den har fået små øre ;-) Værdi: 295,- kr.
Bodil donerer en Hed Elefant til en værdi af 150 kr.
Om de hede elefanter skriver Bodil; de er syet i babyfløjl og retrostof og fyldt med økologiske hvedekorn, så de kan smides i microen og bruges som varmepude.Tina donerer en lang halskæde, et par øreringe, og et armbånd, alt sammen lavet af lækkert randsyet sort læder. Det hele har en værdi af 450 kr.Mette donerer et valgfrit sættekassehus - billedet er blot et eksempel :-) Modtager vælger selv farve og indhold. Værdi 150 kr.


2 kommentarer:

  1. Jeg vil gerne købe 1 lod.
    Kh Judith Langgaard

    SvarSlet
  2. 1 lod til mig, skulle jeg vinde denne pulje, hvor jeg selv har doneret en præmie, så må jeg vel hellere love at lave en giveaway med mit bidrag.
    KH Charlotte

    SvarSlet

har allerede lagt en skøn kommentar - din er også hjerteligt velkommen!