Pink - Motorik og krea

Bunken har en værdi af 1663 kr.

Legeskab donerer den originale Sansegynge til en værdi af 1015 kr.

Om sansegyngen skriver Legeskab bl.a: Sansegyngens runde favn gentager den første bevægelse, spædbarnet kender, og giver rolige og trygge børn. Når børnene vokser, vokser gyngen med og giver fantasifulde, sociale og selvhjulpne børn. Hæng gyngen i stuen, soveværelset eller på børneværelset og oplev, hvordan den folder fantasien ud i 100 forskellige retninger. Børns kreative leg med gyngen styrker balancen, og bevægelsens beroligende effekt varer hele livet. Derfor er gyngen også en fantastisk gave til voksne børn.
Sikkerheden er i top
Snorelængden kan varieres på den originale sansegynge. Det betyder, at du kan hænge gyngen 20 cm over gulvhøjde, så de mindste selv kan kravle ind og ud, og hæve gyngen, når de lidt større børn gerne vil gynge højt. Den originale sansegynge kan bære 100 kg eller fem børn, og det er vigtigt for en gynge, der inviterer flere med ombord.uniQrea donerer en Motorikpose til en værdi af 150 kr.:
Om posen skriver uniQrea: Motorikposen indeholder et trylletørklæde, 1 rispose og et ranglerør. Du kan sammen med dit barn lege med det hele, og er barnet lidt større, kan det lege alene med det. Det hele stimulerer sanserne og er med til at udvikle den vigtige motorik hos børn. Det hele er lagt i en hyggelig retropose.
Malika og Rosa donerer en sypakke med en meter Interlock med aliens lilla samt et snitmønster fra MiniKrea ialt til en værdi af 248 kr.


Tina Dalbøge donerer hendes super kreative bog, "Førstehjælp til fantasien". Den har en værdi af 299.95 kr. Om bogen skriver hun: Bogen giver masser af idéer til kreativ udfoldelse. 193 sider fyldt med inspiration. Også til drengene!

5 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne købe et lod - hilsen Gitte Jensen

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne købe 1 lod.

  Kh Judith Langgaard

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne købe et lod - hilsen Pia Skytte (mum22boys.blogspot.com)

  SvarSlet
 4. jeg vil gerne købe 1 lod....
  knus fra Tina

  SvarSlet

har allerede lagt en skøn kommentar - din er også hjerteligt velkommen!