onsdag den 14. december 2011

Og de 5 MEGA heldige vindere er...

Så er der fundet 5 mega heldige vindere af de 5 super flotte gavebunker!!

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer der deltog. Vi nåede 72 lodder og dermed 3600 kr. indsamlet. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke siger, at jeg havde håbet, at vi kunne samle mere ind, især fordi der var gevinster for over 8500 kr. Men når det så er sagt, ja så er jeg bare utrolig glad for, at de indlagte børn i julen, nu kan få en ekstra gave.

Der skal lyde en KÆMPE tak til alle sponsorerne - uden jer kunne jeg ikke have stablet auktionen på benene.

Jeg har filmet udtrækningen af de fem vindere, så alle kan se, at det er gået rigtigt til. Filmene ligger i et indlæg lige under dette !!


Vinderen af den pink bunke blev Sussie
Vinderen af den turkise bunke blev Charlotte
Vinderen af den røde bunke blev Dorte
Vinderen af den lime bunke blev Ruth (uden blog*)
Vinderen af den orange bunke blev June

Kæmpe stort tillykke til jer alle 5. I bedes sende mig en mail på mia.soerensen@hotmail.com med jeres adresser, så sørger jeg for at få sendt de gaver jeg har og få sendt mailen videre til de sponsorer, som selv sender deres gaver.



*For en god ordens skyld, vil jeg gerne fortælle, at Ruth er min mands mormor, og jeg derfor ikke kan udelukke, at nogle af gevinsterne ender hos August. Men som filmene beviser, så er der altså ingen snyd med - alle 72 lodder kom i puljen, og det var derfor 100% tilfældigt hvem, der blev udtrukket ved alle fem bunker!

Filmene - der viser vinderne